Lintukuvaajien matkassa vol. 2 (Muukkonen, T., Varesvuo, M., Juvonen, A., Peltom

Etusivu > Kirjat > Suomenkieliset

Lintukuvaajien matkassa vol. 2 (Muukkonen, T., Varesvuo, M., Juvonen, A., Peltom
Tuotekoodi
101639
Saatavilla
Saatavilla
Toimituskulut alk.
20,00 €
sis. ALV 10,00 %
norm.
32,90 €
kpl

-Hieno kuvateos maamme kärkikuvaajilta
-jatkoa suositulle Lintukuvaajien matkassa kirjalle

-koko
-paino
-sivuja 150
-Upea teos kokoaa yksiin kansiin Suomen ja myös maailman kärkeen kuuluvien lintukuvaajien tuoreita huippuosumia.
-Kirja tarjoaa herkullista katsottavaa ja luettavaa luonnonystäville ja luontokuvauksen harrastajille. Mestarikuvaajat Markus Varesvuo, Arto Juvonen, Tomi Muukkonen ja Jari Peltomäki esittelevät parhaat kuvansa vuoden 2014 syksystä vuoden 2016 kesään ja kertovat niiden taustoista ja tunnelmista. Kuvien yhteydessä jaetaan myös paljon teknistä tietoa, mistä on iloa sekä aloitteleville että kokeneille luontokuvauksen harrastajille.
-Kirjan taustalla on suosittu Lintukuva.fi-sivusto, jolla on tuhansia päivittäisiä kävijöitä ympäri maailman. Kirja esittelee paitsi sivuston parhaat kuvat myös vaihtoehtoisia otoksia, joita ei ole ennen julkisesti nähty.
-Kirja on jatkoa vuonna 2014 ilmestyneelle suositulle Lintukuvaajien matkassa -kirjalle. Nyt kirjan sivukokoa on suurennettu, jotta upeat kuvat pääsevät entistä paremmin esille. Kirjan tekstit ovat myös englanniksi: loistava lahjakirja maamme rajojen ulkopuolellekin.
-ISBN 978-952-291-269-5
-Kustantaja: Docendo

tech

Katso myös

Saariston linnut Suomen luonnossa, Dick Forsman 2019
Opi tunnistamaan Suomen saariston noin 100 yleisintä lintua − sekä saaristossa pesiviä että läpimuuttajia. Kirja opastaa... 
25,00 €
Saatavilla
tech