Taiteilijan esittely

Etusivu > Öljyvärimaalaukset, Satu Helle: luontomaalauksia

Taiteilijan esittely
Tuotekoodi
STT3198
Toimitusaika alk.
1-2 pv
Toimituskulut alk.
kpl

Taiteilijan esittely:

Sadun rakkaus ja uteliaisuus luontoon syttyivät jo varhain. Kaupunkilaislapsi vietiin kesäisin merelle saareen jossa vain ympäröivä luonto tarjosi virikkeet. Perheen kesäpaikka oli vanhalla kalastajatilalla saarella nimeltään Hevonkack, Turun Iniön saaristossa. Aamuiset retket veivät lintuluotojen kupeeseen kiikaroimaan tai samoiluun raikkaaseen kasteiseen metsään ihastelemaan vinon valon leikkejä. Yksityiskohdat sekä kokonaisuudet lumosivat mielen kerta toisensa jälkeen, värienkirjot tulivat tarkemman tarkastelun kohteiksi.

Satu haluaa luoda ja tuoda kokemaansa kauneutta, lumoa ja herkkyyttä maalauksiinsa. Elää oman onnistumisen iloa ja antaa innovatiivisuuden kuljettaa uusiin mahdollisuuksiin. Luonteensa pedanttius näkyy hänen maalauksissaan pikkutarkkoina yksityiskohtina lähennellen paikoin fotorealismia. Suurimman rakkauden saanevat linnut mutta matkan varrella on tullut ahnehdittua muitakin eläimiä, kasveja sekä maisemia. Sattumat kuuluvat myöskin kuvaan, onhan uteliaisuus kehityksen paras lähde.

"Tuntemus joka läikyttää katsojan sisimmässä, nostaa mieleen muiston tahi vain silittää hellästi silmää kauneudellaan. Luontoyhteys on tärkeää, meille kaikille"  - Satu pohtii maalaustensa merkityksiä itselleen sekä yleisölleen.

Talvella 2022 Satu pohti ja etsi uusia väyliä tulla esille yleisölleen. Hän kiinnostui järjestöyhteistyöstä perinteisten taidegalleria esillepanojen rinnalla. Into ja tahto tukea linnustoamme siivitti yhteyden Birdlife:een ja sitä kautta kumppaniksi kuoriutui Lintuvarusteen verkkokauppa.

jos haluat ostaa taulun niin ole suoraan yhteydessä taiteilijaan Satu Helle, sapgreenhue at gmail.com

tech
tech