BirdLife Suomen omistama
lintuharrastajien erikoisliike


Lintuvarusteen päätuoteryhmiä ovat laatuoptiikka eli kiikarit ja kaukoputket sekä lintukirjallisuus, jossa valikoima on taatusti maan kattavin.

Kohtaamisia maailmalla–Seis, lintuja näkyvissä! (Havimo, T. 2011)

-Timo Havimo on matkustanut ympäri maailmaa kameran kanssa ja ilman. Vastaan on tullut monenlaisia ihmisiä, ilmiöitä, eläimiä ja tietenkin lintuja. Monesti on retkibussin tai taksin kuljettaja saanut kuulla kirjan nimessä olevan huudahduksen, milloin missäkin maassa ja kielellä, joskus vain käsin viittoiltuna.

-koko 243 x 175 x 18 mm
-paino 809 g
-sivuja 280
-valokuvakuvitus, n. 400 valokuvaa
-Lintujen tarkkailu on ollut Timo Havimon harrastus jo hyvin nuoresta lähtien ja se liittyy kiinteästi toiseen intohimoiseen harrastukseen, matkustamiseen. Matkoilla hänen kameraansa on tarttunut suurenmoisia otoksia erityisesti paikallisista linnuista, mutta myös muista eksoottisista kohteista. Valokuvauskalusto kulkee aina hänen mukanaan, koska nähdyt asiat on hyvä taltioida ja kuvia on sitten mukava reissujen jälkeen kotona katsella.
-Tästä kirjasta saa yleiskäsityksen siitä, mitä kaikkea maailmalla liikkuessa voi nähdä perinteisten nähtävyyksien lisäksi. Paljon muutakin voi kohdata kuin lintuja.
-ISBN 978-952-235-382-5, kustantaja Mediapinta

Kohtaamisia maailmalla–Seis, lintuja näkyvissä! (Havimo, T. 2011)
Kohtaamisia maailmalla–Seis, lintuja näkyvissä! (Havimo, T. 2011)
 

Hinta: 47,50€
Tuotekoodi: 100948