Toimitusehdot ja tietoa Lintuvarusteesta

Yleistä
Tilaajan tulee täyttää huolellisesti tilauskaavaakkeen tiedot. Epätäydellisesti tai virheellisesti täytetty tilaus voi johtaa tilauksen hylkäämiseen.

Toimitus
Tilauksen voi noutaa kuluitta liikkeestämme tai muutoin tilaus postitetaan tilaajalle, jolloin tilaukseen lisätään toimituskulut. Pyrimme lähettämään varastossa olevat tavarat samana tai viimeistään seuraavana työpäivänä tilauksesta. Viivästyksistä pyrimme ilmoittamaan suoraan tilaajalle

Hinnat
Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron (kirjoissa 10 % ja kaikissa muissa 24 %)

Maksutavat
Liikkeessä voit maksaa käteisellä, pankkikortilla ja yleisimmillä luottokorteilla (mm. Visa ja Mastercard. AMEX ja Diners eivät toimi liikkeessämme). Postilähetykset maksetaan ennakkomaksulla tai postiennakolla.

Palautusoikeus
Käyttämätön tavara voidaan palauttaa 14 vrk sisällä ostohetkestä

Takuu
Tuotteemme ovat virallisten maahantuojien myymiä tuotteita, joille annetaan valmistajan myöntämä takuu

Toimitustapa
Toimitamme tilatut tavarat pääsääntöisesti postin kautta tai sitten asiakas voi aukioloaikoina noutaa tilaamansa tavarat liikkeestämme

 

Yleistä Lintuvarusteesta
Lintuvaruste Oy on BirdLife Suomi ry:n omistama yritys, joka perustettiin vuonna 1987 palvelemaan lintuharrastajien tarpeita. Lintuvarusteen tärkeimpiä tehtäviä on ollut välittää lintuharrastajille harrastukseen liittyviä tavaroita kuten kiikareita ja lintukirjoja.

Lintuvarusteen päätuoteryhmiä ovat optiikka eli kiikarit ja kaukoputket sekä lintukirjallisuus, jossa valikoima on taatusti maan kattavin. Näiden lisäksi valikoimaan kuuluu mm. linnunlauluäänitteitä, lintu- ja luontovideoita, atrappeja ja paljon muuta mukavaa.

Lintuvarusteen hinnaston löydät sivuiltamme. Uutuustuotteista ja tarjouksista tiedotamme mm. lintuharrastusjulkaisuissa ja kotisivuillamme.

Lintuvarusteella on oma liike (avattu marraskuussa 2002) Helsingin Viikissä (Koetilantie 1 B 3, 00790 Helsinki). Siellä on helppo käydä noutamassa haluamansa kirjat ja käydä vertaamassa optiikkaa.

 

Toimitusjohtaja
  • Pekka J. Nikander
    Sähköposti: lintuvaruste(at)birdlife.fi
    Puh: (klo 11.00-17.00) 09-386 7856 tai 040-543 3182
Hallitus
  • Aki Arkiomaa, puheenjohtaja
  • Juhani Kairamo
  • Jouni Lamminmäki
tech