Toimitusehdot ja tietoa Lintuvarusteesta

Yleistä

Tilaajan tulee täyttää huolellisesti tilauskaavaakkeen tiedot. Epätäydellisesti tai virheellisesti täytetty tilaus voi johtaa tilauksen hylkäämiseen.
Älä täytä tilauskaavakkeen yritys, sen alapuolella olevaa ruutua äläkä Y-tunnusta ellet oikeasti ole yritysasiakas, sillä väärin täytetty Y-tunnus estää maksun suorittamisen (suomalainen y-tunnus on muotoa 1234567-8, muut muodot antavat maksutapahtumassa virheilmoituksen).
  Jos tilaus epäonnistuu esim. maksun osalta, voit tehdä tilauksen uudestaan, maksamattomat tilaukset hylätään automaattisesti. Voit myös yrittää tilausvahvistuksen tunnuksilla yrittää korjata aiemmin tehdyn tilauksen tiedot, mutta jos se ei onnistu, niin silloin kannattaa tehdä tilaus uudestaan.

Toimitus
Tilauksen voi noutaa kuluitta liikkeestämme (säilytämme maksamattomia tilauksia 3 arkipäivää) tai muutoin tilaus postitetaan tilaajalle, jolloin tilaukseen lisätään toimituskulut. Pyrimme lähettämään varastossa olevat tavarat samana tai viimeistään seuraavana työpäivänä tilauksesta. Viivästyksistä pyrimme ilmoittamaan suoraan tilaajalle.
Lähetämme paketit Postin tai Postnordin kautta.
Postin uudistuksen myötä kirjeenä lähetettävät tuotteet kulkevat asiakkaalle normaalisti 1. lk kirjeenä 2-3 arkipäivässä ja 2. lk kirjeenä 4-5 arkipäivän aikana. Tämän vuoksi pyrimme lähettämään enenevässä määrin tuotteet pakettina, joiden toimitusaika on postilla 1-2 arkipäivää, Postnordilla 2-5 arkipäivää.

Hinnat
Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron (kirjoissa 10 % ja kaikissa muissa 24 %)

Maksutavat
Liikkeessä voit maksaa käteisellä, pankkikortilla ja yleisimmillä luottokorteilla (mm. Visa ja Mastercard. Huomaathan että AMEX ja Diners eivät toimi liikkeessämme). Postilähetykset maksetaan tilauksen yhteydessä pankkisiirrolla, maksukorteilla, ennakkomaksulla, SVEAN osamaksulla tai postiennakolla.

 

-kunnille, kouluille, valtion virastoille ja yhteisöille laskutusmahdollisuus.
Ota suoraan yhteyttä liikkeeseemme, niin kerromme lisää.

Palautusoikeus
Käyttämätön tavara voidaan palauttaa 14 vrk sisällä ostohetkestä

Takuu
Tuotteemme ovat virallisten maahantuojien myymiä tuotteita, joille annetaan valmistajan myöntämä takuu

Toimitustapa
Toimitamme tilatut tavarat pääsääntöisesti postin tai postnordin kautta tai sitten asiakas voi aukioloaikoina noutaa tilaamansa tavarat liikkeestämme

 

Yleistä Lintuvarusteesta
Lintuvaruste Oy on BirdLife Suomi ry:n omistama yritys, joka perustettiin vuonna 1987 palvelemaan lintuharrastajien tarpeita. Lintuvarusteen tärkeimpiä tehtäviä on ollut välittää lintuharrastajille harrastukseen liittyviä tavaroita kuten kiikareita ja lintukirjoja.

Lintuvarusteen päätuoteryhmiä ovat optiikka eli kiikarit ja kaukoputket sekä lintukirjallisuus, jossa valikoima on taatusti maan kattavin. Näiden lisäksi valikoimaan kuuluu mm. linnunlauluäänitteitä, lintu- ja luontovideoita, atrappeja ja paljon muuta mukavaa.

Lintuvarusteen hinnaston löydät sivuiltamme. Uutuustuotteista ja tarjouksista tiedotamme mm. lintuharrastusjulkaisuissa ja kotisivuillamme.

Lintuvarusteella on oma liike (avattu marraskuussa 2002) Helsingin Viikissä (Koetilantie 1 B 3, 00790 Helsinki). Siellä on helppo käydä noutamassa haluamansa kirjat ja käydä vertaamassa optiikkaa.

 

Toimitusjohtaja
  • Pekka J. Nikander
    Sähköposti: lintuvaruste(at)birdlife.fi
    Puh: (klo 11.00-17.00) 09-386 7856 tai 040-543 3182
Hallitus
  • Aki Arkiomaa, puheenjohtaja
  • Juhani Kairamo
  • Jouni Lamminmäki
tech