KAMTSATKAN KARHUT ( Gorshkov 2016 )

Etusivu > Kirjat > Suomenkielinen lintukirja

KAMTSATKAN KARHUT ( Gorshkov 2016 )
Tuotekoodi
SKM2631
Saatavilla
Saatavilla
Toimitusaika alk.
1-2 pv
Toimituskulut alk.
46,00 €
sis. ALV 10,00 %
kpl

Tämä ei ole vain kirja Kamtšatkan upeasta luonnosta, vaan myös kirja miehestä ja hänen matkoistaan karhujen valtakunnassa siksi, joka hänestä ihmisenä ja valokuvaajana on tullut. Kamtšatkan niemimaa itäisimmässä Siperiassa on yksi maailman suurimmista ja koskemattomimmista erämaa-alueista. Pinta-alaltaan hieman Suomea suuremman tuliperäisen alueen kesytön luonto teki Sergey Gorshkoviin lähtemättömän vaikutuksen. Kamtšatkan Kuriilienjärvi on hänelle rakkain paikka maailmassa. Siellä on maailman suurin kuningasmerikotkien talvehtimisalue, Aasian tärkein punalohen kutujoki ja se on Kamtšatkan suurimman karhupopulaation turvapaikka.

”Jotta saisi vangituksi ja välitetyksi silmänräpäyksessä eläimen luonteen, sen taipumukset, olennaisen siitä, mitä sille juuri sillä hetkellä tapahtuu, täytyy kirjaimellisesti elää karhujen parissa: istuskella, tarkkailla, kytätä oikeaa hetkeä, ja kun se hetki tulee, ymmärtää käyttää tilaisuutta hyväksi. Toisin sanoen: täytyy mahdollisimman pitkälle sulautua ympäristöön ja joksikin aikaa tulla osaksi sitä, osaksi kesytöntä luontoa.”

Sergey Gorshkov on Venäjän tunnetuin ja kansainvälisesti arvostettu luontokuvaaja, entinen metsästäjä, joka puhuu kameran kanssa tähtäilyn puolesta ja trofeemetsästystä vastaan.

”Otettuani onnistuneen kuvan iloitsen siitä enemmän kuin koskaan iloitsin hyvin osuneesta laukauksesta. Ajan mittaan olen ymmärtänyt, mikä on tärkein etu kameralla metsästämisessä: metsästysvietti tyydyttyy ilman, että tarvitsee tappaa. Aseeni on nykyisin kamera, enkä suuntaa sitä luontoa vastaan, vaan puolustaakseni sitä.”

Kustantaja: Lumo Publishing Oy
ISBN: 9789526849607
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 170
Paino: 920g
Asu: Kovakantinen

tech

Katso myös

Birdlife havaintovihko (havis)
Mustakantinen BirdLlifen havaintovihko
- A6-koko, musta klassinen "vahakansivihko"
- Etukannessa... 
7,00 €
Saatavilla
Victorinox Classic Camouflage
Hieno maastoaiheinen Victorinoxin pikkulinkkari

-pituus 58 mm
-leveys 18... 
22,00 €
tech