Pulsar Merger LRF XQ35 lämpökiikari

Etusivu > Lämpökamera Pulsar

Pulsar Merger LRF XQ35 lämpökiikari
Tuotekoodi
SPL3577
Saatavilla
tilaustuote
Toimitusaika alk.
1-2 pv
Toimituskulut alk.
3 300,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

"Merger LRF XQ35 lämpökamerassa yhdistyy huippu teknologia ja perinteinen katselukiikareiden muotoilu. Näillä lämpökiikareilla havainnoit ja tarkastalet riistaa vaivattomasti, olet sitten metsästäjä tai luonnossa liikkuja."

PULSAR Merger LRF XQ35 -lämpökiikarit
Suorituskykyä ja laadukasta lämpökuvaa

Klassinen muotoilu. Kätevä koko

Merger LRF-lämpökiikarien muotoilu on tuttu perinteisistä päiväkiikareista. Ne eivät vie paljoa tilaa, ja sopivat hyvin käteen, ja käytettävyytensä lisäksi myös näyttävät hyviltä. Laitteen kuusi toimintopainiketta on sijoitettu laitteen päälle, josta niitä on helppo käyttää ja eniten käytetyt digitaaliset toiminnot ovat ulottuvillasi yhdellä painalluksella.

Mukava katselukokemus

Merger LRF -lämpökiikarien optiikassa on huomioitu ihmisnäön luonto. Ihmisaivot ovat ehdollistuneet vastaanottamaan visuaalista informaatiota kahdelta kanavalta yhtä aikaa. Siksi kahdella silmällä katselu väsyttää niitä yhdellä silmällä tiirailua vähemmän. Näin Mergerillä on myös monokulaarisia, teknisesti samanlaisia laitteita helpompi erottaa pienet ja himmeät kohteet, etenkin matalakontrastisissa olosuhteissa Merger LRF:n okulaarien välinen etäisyys on säädettävissä 56–71 mm välille, kullekin käyttäjälle parhaiten sopivaksi.

Huipputarkka laseretäisyysmittari
Kun tiedät oikean etäisyyden, voit arvioida tehokkaasti myös muut mahdolliset erityistekijät. Sisäinen laseretäisyysmittari pystyy määrittelemään ja näyttämään kohteiden etäisyyden hyvin täsmällisesti (±1 m tarkkuudella) jopa 1 kilometrin etäisyydeltä. Tarkka etäisyysmittaus joko Kertamittaus- ja Skannaustilassa auttaa hahmottamaan tilanteen nopeasti.

Todella herkkä 384x288 pikselin lämpökuvakenno, NETD-arvo alle 25 mK
Olipa kyseessä sitten sade, lumimyräkkä, sumu tai aamuvarhainen kylmän yön jälkeen, Mergerin erittäin herkkä 384x288 pikselin lämpökuvakenno (NETD <25 mK) havaitsee pienimmätkin lämpötilaerot myös olosuhteissa, joiden lämpökontrasti on alhainen. Lämpökuvakennon suuri 384x288 pikselin tarkkuus takaa, että kaikki näkökentässä olevat kohteet näkyvät mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Kennon korkea erottelukyky saa kaikkein pienimmätkin kohteet, kuten oksat, lehdet ja eläinten ruumiinosat, näkymään poikkeuksellisen terävinä ja selkeinä taustaa vasten.

Iso ja nopea-aukkoinen, germanium-pinnoitettu F35/1.0 linssi
Optiikan laadulla on suuri merkitys lämpökiiikarien suorituskykyyn, jotta kuvan laatu pysyy hyvänä myös matalimmilla säteilytasoilla.
 Tämä äärimmäinen tehokkuus saavutetaan Merger LRF:n nopean linssin (F35/1.0) ja superherkän lämpökennon avulla. Merger LRF tarjoaa käyttäjilleen parasta laatua eli tarkan ja suurikontrastisen ja paljon kertovan kuvan joka käyttökerralla – jopa sateessa ja sumussa, kun tarkkailtavan ympäristön lämpökontrasti on alhaisimmillaan.

Entistä tehokkaammat kuvanparannusalgoritmit
Merger LRF -lämpökiikareissa on otettu käyttöön uudenlainen lähestymistapa: erilaisia käyttötarkoituksia ja katselukohteita varten on tehty juuri niihin parhaimmat mahdolliset asetukset, jotta sekä kohteet että niiden taustat erottuisivat parhaiten.  Merger LRF:n okulaarit takaavat yksityiskohtien täydellisen toistumisen, mikä on tärkeää esim. sarvien laskennassa. Lämpökuva pysyy aina selkeänä vaihtelevista sää- ja lämpötilaolosuhteista riippumatta.

Kaksi itsenäisesti toimivaa akkua. Jopa 11 tuntia käyttöaikaa yhdellä latauksella
Merger LRF saa virtansa kahdesta ladattavasta akusta: siinä on yksi sisäinen, 4 Ah ladattava akku ja sen mukana toimitetaan myös vaihdettava 3,2 Ah akku. Yksi lataus takaa jopa 11 tunnin akkukeston. Vaihdettavan akun muotoilu helpottaa akun laittamista paikalleen, joten tyhjän akun vaihtaminen ladattuun hoituu ennätysnopeasti ja sysipimeässä pelkältä käsituntumalta.

Pitkä havaintoetäisyys
Voimakas, pitkälle erottava objektiivin linssi yhdessä huippuherkän 640 x 480 pikselin (@17 µm pikseliväli) lämpökuvakennon kanssa tuottaa poikkeuksellisen havainnointikyvyn. Tavanomainen 1,8-metrinen kohde erottuu jo 1800 metrin etäisyydeltä pilkkopimeässä.

3 x–12 x säädettävä digitaalinen zoom
Jopa 4 x digitaalinen zoom helpottaa tarkennusta ja kohteen tunnistamista pitemmillä etäisyyksillä.  Zoom-taso vaihtuu joko asteittain 2x pykälissä tai portaattomasti, joten käyttäjän näkökenttä on täysin muokattavissa kulloiseenkin tilanteeseen sopivaksi.

Stream Vision 2. Nivoutuu yhteen iOS- ja Android-laitteiden kanssa
Merger LRF:n sisäinen Wi-Fi-moduli toimii langattomasti Android- ja iOS-älypuhelinten ja -taulutietokoneiden kanssa ilmaisen Stream Vision 2 -sovelluksen avulla. Tämä avaa koko joukon aivan uusia mahdollisuuksia, kuten videokuvan suoratoiston nettiin, langattomat laiteohjelmistopäivitykset, sisällön jakamisen sosiaaliseen mediaan, kauko-ohjauksen ja vapaan pääsyn Pulsarin omaa uutisvirtaa lukemaan. Tämän lisäksi sovelluksen rekisteröineet käyttäjät saavat 16 Gt ilmaista pilvitallennustilaa, jonne he voivat säilöä laitteellaan tallennettua materiaalia.

IPX7-vesitiiviysluokitus
Tuli kyseeseen sitten rankkasade, lumimyrsky tai muu kostuminen, IPX7-vesitiiviysluokitus takaa, ettei laite petä märimmilläkään keleillä!  Laite on suunniteltu toimimaan moitteettomasti jopa upottuaan 1 metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi.

Laadukas, iskunkestävä magnesiumseosrunko
Merger LRF on tehty jatkuvaan ja usein myös rajuun käyttöön. Sillä on luja ja kestävä magnesiumseosrunko, joka on silti kevyt. Runko suojaa tehokkaasti laitteen sisäisiä komponentteja, etenkin sen tärkeintä osaa – lämpökuvakennoa – iskuilta, putoamiselta, kosteudelta, kuumalta ja kylmältä. Metallirunko toimii myös jäähdytyselementtinä, joka poistaa laitteen sisäosissa (etenkin lämpökuvakennossa) syntyvää hukkalämpöä, vähentää kohinaa ja pitää myös lämpökuvakennon vakaana pitemmälläkin käyttörupeamalla.

Parannettu Wi-fi-liitettävyys, tuki sekä 2,4 että 5 GHz taajuuskaistoille
Yhdistämällä Merger LRF -laitteesi Android- tai iOS-mobiililaitteeseen Pulsarin Stream Vision 2 -mobiilisovelluksen avulla Tämä avaa koko joukon aivan uusia mahdollisuuksia, kuten videokuvan suoratoiston nettiin, langattomat laiteohjelmistopäivitykset, sisällön jakamisen sosiaaliseen mediaan, kauko-ohjauksen ja vapaan pääsyn Pulsarin omaa uutisvirtaa lukemaan. Nopeampi 5 GHz taajuuskaista mahdollistaa entistä sujuvamman ja vakaamman tiedonsiirron ja vähentää langattoman yhteyden alttiutta häiriöille, mikä parantaa lämpökamerasi tuottavuutta ja tekee sen käytöstä älylaitteen kumppanina entistä miellyttävämpää.

Laaja käyttölämpötila-alue (-25 ...+50 °C)
Niin Merger LRF:n runko, virtalähde, optiikka kuin elektroniikkakin on suunniteltu toimimaan myös äärilämpötiloissa. Merger LRF toimii luotettavasti ja tehokkaasti vielä -25°C lämpötilassakin.

Sisäinen video- ja kuvatallennin
Merger LRF:ssä on isäinen video- ja kuvatallennin. Merger LRF:n sisäiseen muistiin mahtuu tuntikausia jännittäviä videota ja tuhansittain lämpökuviesi parhaimmistoa. Sinun ei tarvitse kuin painaa nappia taltioidaksesi jonkin kiinnostavan hetken tai aloittaaksesi videotallennuksen. Kuvamateriaalin voi siirtää tietokoneelle myös USB C-kaapelin kautta. Merger LRF -lämpökiikareiden omistajat saavat myös 16 Gt ilmaista pilvitallennustilaa rekisteröitymällä Pulsarin omaan pilvipalveluun (Pulsar Cloud). Sinun on vain asennettava ilmainen Stream Vision 2 -mobiilisovellus, kirjauduttava sisään palveluun ja yhdistettävä laite älypuhelimeesi Wi-fin kautta.

Täysvärinen, pakkasenkestävä HD AMOLED-näyttö
Merger LRF:n teräväpiirtoinen HD AMOLED-näyttö tuottaa terävän, voimakaskontrastisen ja värikkään katselukokemuksen, ja AMOLED-teknologia takaa moitteettoman, sulavan teräväpiirtokuvan ja virransäästön.

Kahdeksan väripalettia
Kahdeksan eri väripaletin valikoima parantaa näkyvyyttä erilaisissa olosuhteissa, jolloin voit valita kuhunkin tilanteeseen ja katseluolosuhteeseen sopivimman vaihtoehdon. Kuuma valkoinen, kuuma musta ja kuuma punainen helpottavat kohteen liikkeen havaitsemista, sateenkaari ja ultramariini vuorostaan korostavat kohteiden lämpötilaeroja ja helpottavat tunnistamista. Punainen yksivärinen, seepia ja violetti vähentävät silmän väsymistä ja sopivat parhaiten pitkäaikaiseen yötarkkailuun.

 

Objektiivin linssi:F35/1.0
Suurennos:3 ... 12 x (x 4 digizoomilla)
Pikselikoko (µm):17
Suurin havainnointietäisyys (m):1350
Silmäsuojan pituus (mm):15
Näkökenttä 100 m etäisyydellä (m):18.7 x 14
Pupillien välinen enimmäisetäisyys (mm):74
Pupillien välinen vähimmäisetäisyys (mm):62
Näkökenttä, vaaka x pysty (astetta):10.7 х 8
Laseretäisyysmittarin ominaisuudet
Aallonpituus (nm):905
Suurin mittausetäisyys (m):1000
Mittaustarkkuus (m):+/-1
Lämpökuvakenno:
Lämpökuvakennon tarkkuus (pikseliä):384 x 288 @ 17 µm (NETD <25 mK)
Lämpökuvakennon tyyppi:Jäähdyttämätön
Näytön tyyppi / tarkkuus (pikseliä):AMOLED HD 1024 x 768
NETD, mK<25
Virkistystaajuus, (Hz):50
Käyttöominaisuudet
Sisäinen muisti, Gt:16
Ulkoinen virtalähde (V):5 (USB Type C)
Kapasiteetti (mAh):3200 (ulkoinen) + 4000 (sisäinen)
Virtalähde (V):3,7
Käyttölämpötila (°C):- 25 … +50
Akkutyyppi:Kaksois-Litiumioni-B-Pack Mini -virtalähde: 3,2 Ah vaihdettava akku (ulkoinen) / 4,9 Ah akku (sisäinen)
Akun kesto (h):11
Vedenpitävä:Kyllä
Suojauksen taso (IEC 60529 -standardin mukainen)IPХ7
Tuettu sovellus:Stream Vision 2
Videotallennin
Videon tarkkuus (pikseliä):1024 x 768
Valokuvan resoluutio (pikseliä):1024 x 768
Video / valokuvaformaatti:.mp4 / .jpg
Wi-Fi-kanava
Taajuus:2,4 / 5
Standardi:IEEE 802.11 b/g/n/ac (WPA)
Yleistä
Mitat (pituus x leveys x korkeus) (mm):181 x 133 x 68
Rungon materiaali:Magnesiumseos
Paino (kg):0.83
Takuu:3 vuotta
Oheistarvikkeet
Kantolaukku:Kyllä
Puhdistusliina:Kyllä
Akkulaturi verkkovirtasovittimella:Kyllä
Käyttöopas:Kyllä
tech
tech