Raptor Prey Remains. A Guide to Identifying What’s Been Eaten by A Bird of Prey (Drewitt) 2020

Etusivu > Kirjat > Eurooppa lintukirjat

Raptor Prey Remains. A Guide to Identifying What’s Been Eaten by A Bird of Prey (Drewitt) 2020
Tuotekoodi
SRP3587
EAN
9781784272074
Saatavilla
Saatavilla
Toimitusaika alk.
1-2 pv
Toimituskulut alk.
39,00 €
sis. ALV 10,00 %
kpl

-sivuja 220
-762 värivalokuvaa
-koko 216 x 140 mm
-paino 38 g 

Oletko utelias löytämäsi eläimen jäännöksistä? Tämä kooste petolintujen syömien eläinten todennäköisimmin löytämistä ruumiinosista auttaa sinua tunnistamaan löytösi. Tähän valokuvaoppaaseen sisältyy yli 100 petolintujen, kuten varpushaukan, muuttohaukan ja sinisuohaukan, saalistamaa lintu- ja nisäkäslajia, ja siinä esitellään tavallisimmat höyhenet, nahat ja muut ruumiinosat, joita on löydetty petolintujen pesistä, pesäpaikoilta, kynimispaikoilta ja muilta sopivilta paikoilta.

Mitä petolinnut syövät, on tärkeä osa niiden ruokailuekologian varmistamista ja  miten se saattaa muuttua ajan myötä, vaihdella paikallisesti tai saaliskantojen muuttuessa, sekä tiettyjen petolintulajien ravintoa koskevien myyttien ja oletusten kumoamista. Mitä enemmän tiedämme siitä, mitä ne tarvitsevat selviytyäkseen, sitä paremmin voimme ennustaa ja suunnitella pitkällä aikavälillä sellaisten petolintulajien suojelua ja selviytymistä, jotka saattavat olla haavoittuvia ja taantumassa.

Tämä on ensimmäinen kirja, jossa esitellään yksityiskohtaisesti lintujen, nisäkkäiden ja muiden eläinten todelliset jäännökset, joita voit todennäköisesti löytää puutarhasta, metsästä tai petolintujen pesän alta. Kun yhä useammat ihmiset kiinnostuvat petolinnuista ja tarkkailevat lajeja, kuten muuttohaukkoja, web-kameroiden ja tarkkailuryhmien kautta, on entistä enemmän mahdollisuuksia löytää saaliin jäännöksiä. Tämä kirja tarjoaa ensimmäisen ja tärkeimmän askeleen saalislajin tunnistamisessa.

Sisällysluettelo:
Introduction
Finding and identifying raptor prey remains
--Where to begin
--Who’s been at work? A mammal or bird predator?
--Signs of predation
--Visiting regular prey sites
--Collecting safely
--Working out how many individuals of species you have
--Building up a reference collection and protecting from insects
--What clues do different raptors leave behind?
--Other resources for identifying prey
--My own story – learning my feathers and identifying peregrine prey
Parts of a bird
Glossary
Prey species

tech
tech