PULSAR AXION XQ30 Pro lämpökamera

Etusivu > Lämpökamera Pulsar

PULSAR AXION XQ30 Pro lämpökamera
Tuotekoodi
SPL3631
Saatavilla
Saatavilla
Toimitusaika alk.
1-2 pv
Toimituskulut alk.
1 290,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Todellinen taskukoon lämpökamera
Pulsar Axion XQ30 Pro -lämpökamera mahtuu pieneenkin tilaan ja kulkevat mukanasi vaikka taskunpohjalla. Se painaa alle 300 grammaa akun kanssa! Se on siis täydellinen kaveri niin luontohavainnointiin. Laitetta on helppoa pidellä ja käyttää riippumatta omistajansa vasen- tai oikeakätisyydestä, koska muotoilu on symmetrinen ja ohjauspainikkeet sijoitettu järkevästi laitteen päälle.

Jopa 850metrin havaintoetäisyys

AXION XQ30 Pro -lämpökameralla näet kauas, vaikka laite onkin pikkuruinen ja Axion mahtuu rintataskuun. Axionin linssien valmistuksessa käytetty prosessi on hyvin tarkka, minkä seurauksena sen herkän ja ison lämpökuvakennon (17µm mikronin pikseliväli, 384x288 pix NETD <25 mK) kuva on todella selkeä ja yksityiskohtainen. Edelliseen XM30F malliin nähden XQ30 Prossa on isompi 17µm pikselikoon kenno, aikaisempaan pienempään 12µm pikselikokoon kennoon verrattuna. Tavanomainen 1,8-metrinen kohde erottuu 850 metrin etäisyydeltä säkkipimeässäkin.

Täydellinen optinen suurennos
Lämpökamera ratkaisee monia tarkkailuun liittyviä käytännön ongelmia jo perussuurennostehollakin. AXION XQ30 Pro lämpökamera 2x suurennos käy hyvin esim. eläinten etsimiseen ja sarvien laskentaan lyhyeltä ja keskipitkältä matkalta. Kuva-alue on hyvin riittävä nopeasti muuttuvien tapahtumien seuraamiseen. Suurennostehoa voi nostaa digitaalisesti 4-kertaiseksi kaukaisempien kohteiden tunnistuksen helpottamiseksi.

Luja magnesiumseosrunko
AXION XQ30 Pro on tehty jatkuvaan ja usein myös rajuun käyttöön. Sillä on luja ja kestävä magnesiumseosrunko, joka on silti kevyt. Runko suojaa tehokkaasti laitteen sisäisiä komponentteja, etenkin sen tärkeintä osaa – lämpökuvakennoa – iskuilta, putoamiselta, kosteudelta, kuumalta ja kylmältä. Metallirunko toimii myös jäähdytyselementtinä, joka poistaa laitteen sisäosissa (etenkin lämpökuvakennossa) syntyvää hukkalämpöä, vähentää kohinaa ja pitää myös lämpökuvakennon vakaana pitemmälläkin käyttörupeamalla.

Matala virrankulutus 8 tunnin yhtäjaksoinen käyttö yhdellä latauksella
Lämpökameran pikavaihdettava, ladattava APS3-akku sallii jopa 8 tunnin yhtäjaksoisen käytön yhdellä latauksella. Akun poisto laitteesta ja uuden laittaminen tilalle vie vain parisen sekuntia. Akun voi ladata joko erityisessä APS- tai APS-V-akkulaturissa (tuotteet 79165 ja 79186) tai laitteen sisällä käyttämällä laitteen USB-liitäntää tietokoneeseen, verkkovirtalaturiin tai varavirtalähteeseen kytkettynä. Samaa USB-liitäntää voidaan käyttää myös langalliseen tiedonsiirtoon.

Pakkasenkestävä AMOLED -näyttö
AMOLED -näytön värintoisto on entistä parempaa, se säästää virtaa, kuva on suurikontrastinen ja vasteaika lyhyt ja se tuottaa kirkkaan ja sulavan kuvan myös liikkuessasi hyisessä ulkoilmassa.

Stream Vision 2. Nivoutuu yhteen iOS- ja Android-laitteiden kanssa
Sisäinen Wi-Fi-moduli toimii langattomasti Android- ja iOS-älylaitteiden kanssa ilmaisen Stream Vision 2 -sovelluksen avulla. Tämää yhdistelmä avaa uusia mahdollisuuksia käyttää laitettasi:, voit mm. päivittää laiteohjelmiston langattomasti, siirtää kuvia älylaitteellesi tosiaikaisesti, kauko-ohjata laitteesi digitaalisia toimintoja, jne. Sovelluksen rekisteröineet käyttäjät saavat ilmaisen pilvitallennustilan, jonne he voivat tallentaa laitteellaan otettua materiaalia.

Kahdeksan väripalettia
Kahdeksan eri väripaletin valikoima parantaa näkyvyyttä erilaisissa olosuhteissa, jolloin voit valita kuhunkin tilanteeseen ja katseluolosuhteeseen sopivimman vaihtoehdon. Kuuma valkoinen, kuuma musta ja kuuma punainen helpottavat kohteen liikkeen havaitsemista, sateenkaari ja ultramariini vuorostaan korostavat kohteiden lämpötilaeroja ja helpottavat tunnistamista. Punainen yksivärinen, seepia ja violetti vähentävät silmän väsymistä ja sopivat parhaiten pitkäaikaiseen yötarkkailuun.

Valokuva- ja videotallennus
Sisäinen kuva- ja videotallennin on erinomainen apu, kun käyttäjä haluaa tallentaa video- tai valokuvaa ainutlaatuisista kokemuksistaan. Yksi REC-painikkeen painallus aloittaa tallennuksen. Materiaalin voi helposti jakaa työtoverien, ystävien ja perheen kanssa. 16 gigatavun sisäiseen muistiin mahtuu tuntikausia videota ja kasapäin kuvia.

IPX7-vesitiiviysluokitus
Tuli kyseeseen sitten rankkasade, lumimyrsky tai muu kostuminen, IPX7-vesitiiviysluokitus takaa, ettei laite petä märimmilläkään keleillä! Laitteesi on suunniteltu toimimaan moitteettomasti jopa upottuaan 1 metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi.

Valokuva- ja videotallennus

Pidä parhaat katselukokemuksesi tallessa ja jaa ne ystäviesi ja metsästyskavereidesi kanssa. Voit tallentaa kiinnostavan hetken tai aloittaa videotallennuksen yhdellä napin painalluksella. Laitteen sisäiseen 16 gigatavun muistiin mahtuu tuntikausia videota ja tuhansittain valokuvia.

3 signaaliherkkyyden vahvistustasoa

Säädettävä signaalinvahvistusteho yhdessä uusien kuvanparannusalgoritmien hienosäädettävän kirkkauden ja kontrastin kanssa takaa yksityiskohtien täydellisen toistumisen sekä erilaisten kohteiden erottuvuuden taustoistaan kaikissa sää- ja lämpötiloissa. Vahvistusasetus helpottaa esim. sarvien laskemista ja parantaa erilaisten kohteiden erottuvuutta taustoistaan.

AMOLED -näytön

Suurikontrastisen ja pakkasenkestävän HD AMOLED -näytön värintoisto on entistä parempaa, se säästää virtaa, kuva on suurikontrastinen ja vasteaika lyhyt ja se tuottaa kirkkaan ja sulavan kuvan myös liikkuessasi hyisessä ulkoilmassa.

Täysin vesitiivis (IPX7)

Tuli kyseeseen sitten rankkasade, lumimyrsky tai muu kostuminen, IPX7-vesitiiviysluokitus takaa, ettei laitteesi petä märimmilläkään keleillä! IPX7-luokan laitteet kestävät jopa upottamisen 1 metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi.

Yhdistä Pulsar -laitteesi iOS- ja Android-laitteisiin WiFin avulla Stream Vision 2 -sovellus

Sisäinen Wi-Fi-moduli toimii langattomasti Android- ja iOS-älypuhelinten ja muiden mobiililaitteiden kanssa ilmaisen Stream Vision 2 -sovelluksen avulla. Tämä avaa uusia mahdollisuuksia käyttää laitettasi:, voit mm. päivittää laiteohjelmiston langattomasti, siirtää kuvia älylaitteellesi tosiaikaisesti, kauko-ohjata laitteesi digitaalisia toimintoja, jne. Sovelluksen rekisteröineet käyttäjät saavat ilmaisen pilvitallennustilan, jonne he voivat tallentaa pimeänäkö- tai lämpökuvauslaitteellaan otettua materiaalia.

8 väripaletin valikoima

Kahdeksan eri väripaletin valikoima parantaa näkyvyyttä erilaisissa olosuhteissa, jolloin voit valita kuhunkin tilanteeseen ja katseluolosuhteeseen sopivimman vaihtoehdon. Kuuma valkoinen, kuuma musta ja kuuma punainen helpottavat kohteen liikkeen havaitsemista, sateenkaari ja ultramariini vuorostaan korostavat kohteiden lämpötilaeroja ja helpottavat tunnistamista. Punainen yksivärinen, seepia ja violetti vähentävät silmän väsymistä ja sopivat parhaiten pitkäaikaiseen yötarkkailuun.

 

Optiset ominaisuudet
Objektiivin linssi:F30/1.2
Suurennos:2 ... 8x
Suurin havainnointietäisyys (m):850
Silmäsuojan pituus (mm):14
Näkökenttä 100 m etäisyydellä (m):23,3x17,5
USB-liitäntä:USB-C
Näkökenttä, vaaka x pysty (astetta):13, x 10
Mikrobolometri:
Lämpökuvakennon tarkkuus (pikseliä):384x288 pix. @ 17 µm (NETD <25 mK)
Lämpökuvakennon tyyppi:Uncooled
Näytön tyyppi / tarkkuus (pikseliä):AMOLED 640 x 400
Virkistystaajuus, (Hz):50
Pikselikoko (µm):17
Toiminnalliset ominaisuudet
Sisäinen muisti, Gt:16
Ulkoinen virtalähde (V):5 (USB-C)
Kapasiteetti (mAh):3200
Virtalähde (V):3.0 - 4.2
Käyttölämpötila (°C):- 25 … +40
Akkutyyppi:Li-Ion Battery Pack APS 3
Akun kesto (h):7
Vedenpitävä:Kyllä
Suojauksen taso (IEC 60529 -standardin mukainen)IPX7
Tuettu sovellus:Stream Vision, Stream Vision 2
Videotallennin
Videon tarkkuus (pikseliä):528 х 400
Valokuvan resoluutio (pikseliä):528 х 400
Video / valokuvaformaatti:.mp4 / .jpg
Wi-Fi -kanava
Taajuus:2.4 / 5 GHz
Standardi:IEEE 802.11 b/g/n/ac
Yleistä
Mitat (pituus x leveys x korkeus) (mm):144 x 40 x 69
MateriaaliMagnesiumseos
Paino (kg): (akun kanssa)0.25 (0,30)
Takuu:3 vuotta
tech
tech